Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Dobrodošli na strani Šentjanž.si

Stran je namenjena vsem dogodkom iz Šentjanškega konca (predvsem povezave na zgornjem meniju) in vsem obiskovalcem, izletnikom in turistom Puš'lca Dolenjske (predvsem povezave v meniju na levi).

Lokalni dogodki so razdeljeni na novice (splošne, kultura, šport, zabava), sporočila KS, OŠ, Župnije, društev in ostala vabila in obvestila.

Obiskovalcem in turistom pa na strani predstavljamo naš kraj, turistične zanimivosti, turistične dogodke in našo turisitčno ponudbo.

 

Komentiranje

Na večino objav prijavljeni uporabniki lahko oddajo svoj komentar (mnenje, predlog...). Glede na objavo lahko oddate dve vrsti komentarjev: komentarji, ki so vidni le na tej strani in Facebook komentarji, kateri so lahko vidni tudi vašim priajteljem na Facebooku.

 

Kako se registrirati in prijaviti?

Uporabniki Facebooka, Gmaila, Yahoo! in Twitterja NE potrebujete registracije. Zadostuje le klik na "Facebook prijava" in že ste prijavljeni na Šentjanž.si

Ostali uporabniki pa izpolnite obrazec, ki ga najdete v okenčku "prijava". Izpolnite zahtevana polja in in kliknite "Registriraj". Na vaš e-naslov bo poslano obvestilo z navodili kako aktivirati svoj račun.

 

Uporaba Foruma

Objave so vidne vsem obiskovalcem naše strani. Aktivno sodelovanje (odpiranje novih tem in komentiranje) pa zahteva predhodno prijavo. Isto kot pri komentarjih.

 

Članki in novice iz društev niso lektorirani

Vse, ki želijo sodelovati pri oblikovanju strani naprošamo, da svoje prispevke (in fotografije) pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in v vednost Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.