Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

1
1
V SPREMSTVU KLUBA LJUBITELJEV STARIH VOZIL MIRENSKE DOLINE - HRAST TRŽIŠČE 26. 5. 2023

Moto klub Šentjanški Junci se z veseljem odzovemo povabilu za spremstvo raznovrstnih dogodkov. Tako smo tudi letos, 26. maja 2023 poskrbeli, da se je tradicionalni dogodek Kluba Hrast Tržišče Oldies Goldies classic car meet odvijal varno. Dogodka se je udeležilo več kot 130 udeležencev s svojimi tradicionalnimi vozili, ki so odpeljali 60 kilometrsko pot po slikovitih dolenjskih cestah s prvim postankom v Nebesih nad Šentrupertom,  nato do lokalne Sirarne Gorišek v Mokronogu in s končnim, zaključnim postankom na Trški gori, v znameniti Vinski kleti Colnar. Dan se je zaključili z odličnim kosilom in podelitvijo nagrad.

Spremstva se je udeležilo sedem članov Moto kluba Šentjanški Junci in ob koncu smo bili veseli in zadovoljni, da so v klance »pridihala« vsa vozila in da smo bili vsi celi, navdušeni nad pokrajino in čudovitim izborom hrane ob poti. Hvala Klubu Hrast Tržišče za izkazano zaupanje in upam, da se vidimo zopet naslednje leto. 

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.